[ad_1]

Myojo Foods “Myojo Neo Ajisoba – مرغ Ajisoba با رایحه ترافل تحت نظارت کیمی”
Myojo Foods “Myojo Neo Ayu Soba Chiyu Soba را تحت نظارت Tsuchino Tomi در 19 مه منتشر می کند. محتوای آن 164 گرم است و قیمت آن حدود 328 ین (به استثنای مالیات) است.
این “نوع جدید رشته فرنگی Yakisoba” از رشته فرنگی جام ساخته شده است ، که تحت نظارت رستوران معروف یوکوهاما Tanrei Ramen Kimi است که به دلیل افزایش متوسط دمای متوسط در سالهای اخیر ، به ویژه از بهار تا تابستان در حال رشد است.
این الهام گرفته از “Duck X Chicken X Pork Dashi ، روغن مرغ خانگی Mazesoba” است که هر روز در مقادیر محدود در Tanrei Ramen Kimi و روغن مرغ خانگی سرو می شود و با روغن مرغ خانگی معطر عمیق و غنی از آن که با Bonjiri ، چربی اردک و روغن مرغ از مرغ پدر و مادر مخلوط شده است ، مشخص می شود. این ظرف به شما امکان می دهد ضمن ترکیب تخم مرغ های ترشی در روغن ترافل ، از تغییر عطر و طعم لذت ببرید.
منوی فنجان دارای ترافل های اشتها آور ، عطر اردک (طعم دهنده ها) و غنای روغن مرغ است که نقاط اصلی این منو هستند ، و همچنین “سس تخم مرغ توتومیت” و پاشش با طعم لیمو ، دوباره طعم انتخاب شده را بازآفرینی می کنند.
[ad_2]
لینک منبع